Liczba postów: 250
Liczba wątków: 11
Reputacja:
0
Floydoo tek też myślałem tylko bezpiecznik może być przed przekażnikiem a moim zdaniem powinno to być zrobione za .Alarm sam podaje napięcie na kierunki.Panowie nie szukam podłączenia alarmu pod + i - tylko sygnalizację świetlną uzbrojenia , rozbrojenia i zadziałania o czym świadczą migające kierunki. Acz kolei każda rada jest mile widziana.
Reputacja:
0
Piotrze pewnie dużo w tym racji . Każda rzecz która utrudni to nieautoryzowanemu nabywcy mnie ciesz . Alarm jest dla PZU i dla małolatów pijanych. Ja stosuję własne zabezpieczenia .Ale jak kto będzie chciał to na lawetę zabierze i nic nie pomoże. A wracajac do tematu to tak zrobię po nice do kłębka pewnie znajdę . Chciałem to szybko zrobić bo trochę już zimno na dworze. Dzięki
Liczba postów: 96
Liczba wątków: 6
Reputacja:
1
najlatwiej bedzie szukac od prawego przedniego kierunku
Reputacja:
0
Tak też zrobię .Będzie ładna pogoda to zrobię striptiz Teresy.
Liczba postów: 93
Liczba wątków: 22
Ja się zastanawiałem czy nie zainstalować modulu GPS co to by transmitowal polożenie....Niedroga sprawa i coraz więcej ludzi instaluje zarówno w autach jak i motocyklach (tu trochę trudniej bo pomimo tego ze male to i tak z miejscem nie za latwo na moto bo musi być schowane a i warto by miało swoja baterie...
Tyle ze czy jak wrzuca na pake jakiegoś sprintera/transita (tak kradna najczesciej..nikt nie wsiada i nie odpala moto) to sygnal raczej w takiej puszce może być zatrzymany...a potem od razu wyladuja do garażu...moto (GPS) nie zdazy złapać satelit w czasie przerzucania z auta do dziupli :-(
...przygoda nie zaczyna się w momencie, kiedy ruszamy w drogę, i nie kończy, kiedy dotarliśmy do celu...